Zapp Ride Share, onze nieuwe partner in de Verenigde Staten.

We zijn erg trots Zapp Scooters Inc. te mogen verwelkomen als onze nieuwe partner voor iTrike-sharing in de Verenigde Staten.

iTrike-Sharing in de VS

Sinds deze zomer is Zapp gestart met de ontwikkeling van hun eerste itrike verhuurplatform in Columbia, South-Carolina. Met 200 trikes, verspreid over de hele stad zijn ze een netwerk van stations aan het uitbouwen waar je de trikes kan huren en parkeren. Met de Zapp applicatie zal het mogelijk zijn om onze elektrische voertuigen te huren via je smartphone.

Hoe werkt Zapp Ride Share?

Op een zeer eenvoudige manier lokaliseer je met de applicatie alle voertuigen in de buurt, kies een voertuig die je wilt huren en druk op de start-knop om te vertrekken. Als je klaar bent zet je hem af waar je maar wilt.

Zapp ‘n’ Go!

Zapp Ride Share is betaalbaar voor iedereen. Voor slechts 20 cent per minuut is de gemiddelde rit minder dan $ 3 dollar inclusief verzekering, helm, parkeren en energie voor de batterij.

„We are very proud to join the fast growing iTrike-Family. We had a large selection of e-vehicles, but we immediately felt that iTrike would be the right choice. It´s fun to ride it and it has the highest security standards of all our tested vehicles.” Frank Scozzafava (CEO of ZAPP Scooters Inc.)

We kijken al uit naar een geslaagde samenwerking! Welkom bij het iTrike team, Zapp!

Top